Win nu gratis kaarten voor 90's forever 2014

Win nu gratis kaarten voor 90’s forever 2014

Op zaterdag 6 december 2014 zal de vierde editie van het concept 90’s Forever – the Ultimate Dance Xperience plaats vinden in het Mecc te Maastricht. Inmiddels uitgegroeid tot één van de beste 90’s evenementen van de Benelux! Het Mecc zal opnieuw worden omgetoverd tot een uniek 90’s spektakel waar jong en oud een avondje uit kunnen beleven zoals nooit tevoren. Een totaalbeleving voor het publiek heeft de hoogste prioriteit. De organisatie zal dan ook dit jaar weer de totaal productie naar een hoog level tillen op allerlei fronten.
De vorige 3 edities waren memorabele avonden met veel lovende kritieken. Heb jij de editie van vorig jaar gemist? Zorg dan dat je er nu zeker bij bent, want de verwachting is dat deze 4e editie net als vorig jaar zal uitverkopen!. Alvast veel plezier en tot 6 december!
Dit jaar met o.a. East17, Robin S, La Bouche, Paul Elstak en het 90’s Forever DJ Team.

Wil Jij kans maken op gratis kaarten voor jou en een vriend of vriendin?
Stuur dan een mailtje naar info@remcom.nu met in het onderwerp: Ik wil kaarten winnen! Vergeet niet je naam en adresgegevens te vermelden in het mailtje en wie weet ga ook jij lekker uit je dak tijdens dit geweldige feest.

Kijk en geniet hieronder alvast van een voorproefje!

Klik hier voor meer info en ticketverkoop.

Je inzending dient voor maandag 1 december binnen te zijn om kans te maken op de gratis toegangskaarten.