We kijken verder dan Parkstad!

Geachte Parkstadpas bezoeker,

Welkom op de nieuwe site van Parkstadpas.

Zoals u kunt zien zijn we bezig met een naamsverandering. Parkstadpas.nl is nu HellooLimburg.nl de reden hiervoor is dat de naam HellooLimburg beter van toepassing zal zijn in de toekomst.We kijken verder dan Parkstad!

U hoeft geen nieuw pasje aan te vragen de Parkstadpas is en blijft gewoon geldig.

Middels deze nieuwe site houden wij u op de hoogte van de activiteiten, aanbiedingen en speciale kortingen waarop u als Parkstadpas houder recht heeft. Op deze nieuwe site heeft u de mogelijkheid om op berichten te reageren en eventueel vragen te stellen, deze zullen dan zo spoedig en  zo zorgvuldig mogelijk beantwoord worden. Op die manier kunt u eenvoudig meer informatie krijgen over een bepaald onderwerp of b.v. aangeven dat U bepaalde informatie mist.

Parkstadpas werkt o.a. samen met de Meandergroep, iedereen die een Meander eXtra pas heeft is tevens ook in het bezit van de Parkstadpas (het logo van de Parkstadpas staat links onder in de hoek).Op vertoon van de Meander eXtra pas heeft U dus ook recht op dezelfde kortingen en aanbiedingen. Samen met de Meandergroep zijn er ca. 90.000 passen in omloop!

Ook de nieuwsbrieven zijn in een nieuw jasje gestoken. Deze zijn voor u afgestemd op onze verschillende interesse gebieden. Zo mag u bijvoorbeeld een nieuwsbrief verwachten waarin het thema vakantie & vrije tijd centraal staat, of bijvoorbeeld het thema kunst & cultuur. Op deze manier zijn we in staat om u gerichte informatie, aanbiedingen en kortingen te sturen.

Wij wensen u veel plezier en voordeel met Uw Parkstadpas!

Met vriendelijke groet, Team Parkstadpas/Helloo

cropped-hellooparkstadpas120h.png

Laat een bericht achter