Trimmobiel doggy-style De mobiele trimsalon voor Zuid-Limburg

Trimmobiel doggy-style De mobiele trimsalon voor Zuid-Limburg

U hoeft voortaan niet meer de deur uit voor de trimbeurt van uw hond want deze trimsalon komt naar u. Zeker met deze hitte geen overbodige luxe.Meander eXtra abonnees ontvangen 5% korting op alle behandelingen (uitgezonderd acties).
Daarnaast betalen de abonnees woonachtig in Parkstad geen voorrijkosten voor deze verwen-dienst.
dus vermeld uw abonneenummer bij het maken van een afspraak.

Trimmobiel doggy-style is een jong en vernieuwend bedrijf en wordt gerund door Ralph Haine uit Nuth:

“Eigenaren van honden zijn heel verschillend. De een heeft weinig tijd, de ander is wat minder mobiel of wil de hond niet uren in een trimsalon achterlaten. Hier heb ik, na het volgen van de opleiding voor hondentrimmer, een oplossing voor bedacht!
De trimmobiel was eerst een ambulance die ik omgebouwd heb tot een complete professionele trimsalon, voorzien van o.a. verstelbaar bad met warm en koud water, elektrisch verstelbare trimtafel, föhns, verwarming en airco.
Op afspraak kom ik met de trimmobiel bij u voorrijden voor de vachtverzorging van uw geliefde viervoeter. Zo bespaar ik u de moeite om uw hond op en neer naar de trimsalon te vervoeren en uw hond blijft lekker in de veilige omgeving van het baasje tijdens de trimbehandeling.
Ik behandel één hond tegelijk. Op deze manier krijgen de honden al mijn aandacht en worden ze niet afgeleid of zelfs angstig door andere honden. Dit werkt stress-verlagend en dat vergemakkelijkt en versnelt de behandeling.

Het doel is een frisse, mooie én blije hond want dan is het baasje meestal ook tevreden!”

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?
Bel of whatsapp: 06-244 979 45, mail naar info@trimmobiel-doggy-style.nl of kijk op www.trimmobiel-doggy-style.nl

Meandergroep hondentrimsalon Doggy Style_werkruimte

logo-meander-extra_voorheen-zorgservice-1