Training - Basiszorg thuis

Training – Basiszorg thuis

Gratis voor Plusabonnees van Meander eXtra.

Meander eXtra organiseert in samenwerking met Meander Leren een training voor Plusabonnees die zorgen voor hun naasten (o.a. mantelzorgers en vrijwilligers). Dit is een training ter voorkoming van lichamelijke overbelasting. Tijdens deze training krijgt u advies, praktische tips en leert u technieken die u kunt gebruiken in de thuissituatie. Het is belangrijk dat u op een veilige en verantwoorde manier taken kunt uitvoeren, zodat u zelf ook gezond blijft en lichamelijke klachten worden voorkomen. Onderwerpen die aan bod komen:

  • De juiste manier van tillen en verplaatsen van bed naar stoel;
  • Zorg op en rond het bed;
  • Goede houding en fysieke belastbaarheid van uw lichaam;
  • Hulpmiddelen die de taken kunnen verlichten;
  • Loopondersteuning;

Dus zorgt u voor een familielid, partner of kennis en wilt u weten hoe u op een veilige en verantwoorde manier lichamelijk zware taken kunt uitvoeren? Meld u dan nu aan voor de training Basiszorg thuis.

De training vindt plaats op donderdag 31 oktober en donderdag 28 november van 13.30 tot 15.30 uur op de hoofdlocatie van MeanderGroep, Minckelersstraat 2 in Landgraaf.

Aanmelden kan via meanderextra@mgzl.nl of 045-574 88 00 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 16.00 uur)

Heeft u nog geen Meander eXtra abonnement en wilt u gebruik maken van bovenstaande korting? Meld u dan nu aan via de website www.meanderextra.com of telefonisch 045-574 88 00 (wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 16:00uur).

Logo_Meander eXtra