Thermae actieweek

Thermae actieweek

Speciaal voor abonnees van Meander eXtra;
Ontspannen in het nieuwe jaar bij Thermae 2000

Het nieuwe jaar komt er aan en velen hebben goede voornemens voor 2020. Een belangrijk voornemen is om meer te ontspannen. Speciaal voor dit goede voornemen hebben we een leuke actie voor abonnees van Meander eXtra. Van maandag 27 januari t/m zondag 2 februari 2020 kunt u voor slechts €15,00 p.p. (i.p.v. € 36,50) samen met een introducé een hele dag plonsen in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbelen in de whirlpools en ontspannen in de sauna’s en stoombaden. Tijdens deze wellnessweek staat er een leuke goodiebag voor u klaar.

Nieuw vanaf medio december: Infinitum. In het Infinitum bieden 7 verschillende area’s belevenissen in actieve en passieve rust met als kloppend hart de panoramasauna waar dagelijks opgietingen door professionele saunameesters worden verzorgd. Alle zintuigen worden geprikkeld om de chaos van het dagelijks leven in te ruilen voor een oase aan rust.

Reserveren?
Reserveer uw wellnessdag via www.thermae.nl/vouchercodes met code enMX20 of bel naar +31 (0)43-609 20 00 en vraag naar de afdeling Reserveringen.