SCHUNCK*: HET FEEST VAN DE EEUW

SCHUNCK*: HET FEEST VAN DE EEUW

Dit jaar bestaat de bibliotheek in Heerlen 100 jaar. Het hele jaar door vinden er al activiteiten plaats in het kader van dit eeuwfeest. Op 4 november ontvangen we nog Geert Mak en daarna maken we ons op voor een spetterend eindfeest op vrijdag 28 november in de hal van het Glaspaleis.
Op ons podium staan namelijk de formaties Supercharged, Sven Hammond Soul en de Dj’s Vinyl Twins. Ook presenteren wij die avond ons gedenkboek ‘100 jaar bieb in Heerlen’.

Supercharged is een dj-formatie. Housepionier Costar op altsaxofoon (mainstage Mysteryland en Dance Valley, Air, etc.), hitkanon Saxsymbol op tenorsaxofoon (wereldwijde clubhit met Samba deLiberdade), jazzheld Rob van de Wouw op trompet (won vorig jaar een Edison en stond o.a. op het North Sea Jazz Festival) en de mooie vrouwelijke dj Fem K (internationaal aanstormend talent) zetten een knallende set neer. Er wordt schaamteloos gebruik gemaakt van platen die iedereen kent van de blazersriffs en ter plekke worden ze in een nieuwe housevorm gegoten. Hierdoor wordt er door de mannen live gebattled en gejammed en ontstaat er een enorme hoeveelheid energie op het podium die gegarandeerd over zal slaan op de dansvloer.

Lees meer en bestel u kaarten.

schuncklogo