Nieuwe leverancier van Meander eXtra: UitvaartLimburg

Nieuwe leverancier van Meander eXtra: UitvaartLimburg

Naast voordelige uitvaartpakketten biedt UitvaartLimburg voor Meander Extra abonnees de volgende kortingen aan:
– 10% korting op bloemwerk óf 10% korting op alle aanvullend drukwerk
– Gratis digitale vingerafdruk (een vingerafdruk wordt enkel genomen indien gewenst door nabestaanden)

UitvaartLimburg is ontstaan vanuit de gedachte dat een uitvaart geen duizenden euro’s hoeft te kosten. Ze vinden het belangrijk dat de uitvaart die ze verzorgen, nabestaanden het gevoel geeft dat een leven mooi is afgesloten. Zij streven ernaar elke uitvaart bespreekbaar, betaalbaar en onvergetelijk te maken.

Om deze reden hebben zij drie crematiepakketten en een begrafenispakket samengesteld. In deze pakketten is het minimale opgenomen wat geregeld moet worden voor elke uitvaart. De pakketten breiden zich verder uit naarmate men meer binnen de uitvaart verzorgd wil hebben.

Past één van deze uitvaartpakketten niet bij uw wensen? Het is uiteraard ook mogelijk een uitvaart geheel naar uw eigen wensen samen te stellen. Aan de hand van uw wensen (en de mogelijkheden) wordt een offerte gemaakt.

Het team van UitvaartLimburg bestaat uit 3 vaste uitvaartverzorgers met jaren ervaring in een breed werkveld. Hierdoor kunnen zij inspelen op uw persoonlijke wensen en u de aandacht geven die u verdient. Sinds 2012 verzorgen zij in de regio Parkstad, Maastricht-Heuvelland en het Mergelland, persoonlijke uitvaarten op diverse uitvaartlocaties.

Heeft u nog geen Meander eXtra abonnement en wilt u gebruik maken van bovenstaande korting? Meld u dan nu aan via de website www.meanderextra.com of telefonisch 045-574 88 00 (wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 16:00uur).

Logo_Meander eXtra