Nieuwe leverancier: Tafeltennis vereniging Lybrae Consultants Heerlen

Nieuwe leverancier: Tafeltennis vereniging Lybrae Consultants Heerlen

Meander eXtra abonnees kunnen 1 maand gratis sporten, betalen geen inschrijfgeld, en krijgen 5% korting op de contributie bij tafeltennis vereniging Lybrae Consultants Heerlen.

Tafeltennis is een sport voor iedereen! Voor de kleintjes is het leuk om spelenderwijs te beginnen met sporten en voor ouderen is het zeer geschikt om in beweging te blijven. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat tafeltennis goed is voor de hersenen en dementie tegen kan gaan. Daarnaast is het een sport die tot zeer hoge leeftijd en met weinig blessures beoefend kan worden.

Bij Tafeltennis vereniging Lybrae Consultants Heerlen kan tafeltennis worden uitgeoefend op alle niveaus, zowel competitief als recreatief. Er zijn groepen voor jong en oud. Het oudste lid is momenteel 90 jaar! Voor de trainingstijden en meer informatie bezoek onderstaande website!

06-29306987 | info@ttvheerlen.nl | www.ttvheerlen.nl

Heeft u nog geen Meander eXtra abonnement en wilt u gebruik maken van bovenstaande korting? Meld u dan nu aan via de website www.meanderextra.com of telefonisch 045-574 88 00 (wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 16:00uur).

Logo_Meander eXtra