Nieuwe leverancier: PUURZIJN

Nieuwe leverancier: PUURZIJN

Meander eXtra abonnees krijgen 20% korting op de eerste behandeling bij deze nieuwe leverancier van Meander eXtra.

Seniorenmassage
PuurZijn biedt de mogelijkheid aan senioren om een ontspannende massage thuis te krijgen. De massage bevordert de circulatie van het bloed, geeft verlichting van gewrichtspijn en vermindert stijfheid van de spieren. Het is tevens rustgevend waardoor hoge bloeddruk, depressiviteit en eenzaamheid kan verminderen. Ook is er een luisterend oor voor hun problemen en kunnen er adviezen gegeven worden. En senioren die willen leren omgaan met de ouderdom en het accepteren ervan.

De behandeling duurt 1 uur, waarvan 30 minuten gemasseerd wordt en de rest van de tijd een luisterend oor geboden wordt. De kosten bedragen € 30,00 inclusief reiskosten (binnen 15 km van Heerlen).

Kinderen en volwassenen
Daarnaast begeleidt PuurZijn kinderen en volwassenen die willen leren meer te ontspannen en meer te genieten van het leven.

Als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken, neem dan contact op met PUURZIJN.

06-18466157       www.puurzijn.nl              info@puurzijn.nl

Heeft u nog geen Meander eXtra abonnement en wilt u gebruik maken van bovenstaande korting? Meld u dan nu aan via de website www.meanderextra.com of telefonisch 045-574 88 00 (wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 16:00uur).

Logo_Meander eXtra