Nieuw bij Meander eXtra: Zangeres Gabriella Massa

Nieuw bij Meander eXtra: Zangeres Gabriella Massa

Abonnees van Meander eXtra krijgen 5% korting bij zangeres Gabriella Massa.
Met haar ruime ervaring, een breed repertoire en haar warme stem is de van oorsprong Italiaanse Gabriella Massa compleet en veelzijdig.

Deze professionele zangeres is te boeken voor o.a.:

  • Huwelijken
    Bijna alle liedjes kunnen worden gezongen. Gabriella stemt persoonlijke wensen af tijdens een kennismakingsgesprek. Veel gevraagde liedjes zijn: ‘The power of love’, ‘A moment like this’ of ‘Perfect’. Ze maakt de huwelijksvoltrekking extra bijzonder.
  • Uitvaarten
    Niets is zo persoonlijk als een uitvaart. Het moet passen bij de overledene en hoe hij of zij in het leven stond. Vooraf worden wensen zorgvuldig doorgesproken en een repertoire gekozen dat aansluit en waar de nabestaanden zich prettig bij voelen.
  • Bedrijfsfeesten
    Wilt u dat uw feest speciaal en interactief wordt? Dat kan! Gabriella wordt niet voor niets een rasechte entertainer genoemd. Zij zorgt ervoor dat alle gasten binnen een mum van tijd op de dansvloer staan. En er waarschijnlijk niet meer vanaf willen komen…

06-40007107 | info@gabriellamassa.com | www.gabriellamassa.com

Heeft u nog geen Meander eXtra abonnement en wilt u gebruik maken van bovenstaande korting? Meld u dan nu aan via de website www.meanderextra.com of telefonisch 045-574 88 00 (wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 16:00uur).

Logo_Meander eXtra