Nieuw bij Meander eXtra: Absolute Beauty & Image

Nieuw bij Meander eXtra: Absolute Beauty & Image

Abonnees van Meander eXtra ontvangen bij de 1e afspraak 10% korting en op iedere vervolg afspraak 5% korting (m.u.v. permanent make-up en behandelingen die uitgevoerd worden door derden in de salon, hiermee wordt bedoeld: cosmetisch arts en Laserbehandelingen door het laserinstituut).

Absolute Beauty & Image is een professionele schoonheidssalon, met een team van goed opgeleide, gemotiveerde en gediplomeerde (medisch) schoonheidsspecialisten. Belangrijke uitgangspunten van de salon zijn kwaliteit (aangesloten bij brancheorganisatie schoonheidsverzorging ANBOS) en persoonlijke aandacht.

In de schoonheidssalon kunnen wij u ondersteunen door een nauwkeurige analyse van de huid en een persoonlijk advies op te stellen. Ook leveren we kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Een gedetailleerde kennis en regelmatige controle van de conditie van de huid, maakt een frisse en gezonde huid mogelijk. Ook voor Permanente make-up bent u bij Absolute Beauty & Image aan het juiste adres. Alvast een impressie van de salon, bekijk ons YouTube filmpje hier.

Bent u op zoek naar een leuke activiteit in de middag of avond met 4 tot 6 personen? Boek dan een beauty workshop (duur 2-2,5uur).

Keuze uit:
– Skin care 1; basis schoonheidsbehandeling
– Skin care 2; special care schoonheidsbehandeling
– Wellness / Body care; een ontspannende verwen workshop
– Make-up dag & avond
– Advanced Make-up
– Workshop lichaamsmassage

Voor meer info over de verschillende workshops klik hier.

Een afspraak maken kan telefonisch: 06-23885545 , per e-mail: info@absolutebeautyandimage.nl of heel makkelijk, via het online afspraken systeem.

Bezoek adres:
Rector Poelsplein 2
6419CZ Heerlen (Welten)

Heeft u nog geen Meander eXtra abonnement en wilt u gebruik maken van bovenstaande korting? Meld u dan nu aan via de website www.meanderextra.com of telefonisch 045-574 88 00 (wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 16:00uur).

Logo_Meander eXtra