N I E U W Kinderpraktijk Thijmke

N I E U W Kinderpraktijk Thijmke

Bij deze kinderpraktijk kun u terecht voor verschillende activiteiten en krijgt u diverse kortingen als Meander eXtra abonnee.

  • Kindercoaching
    In deze Kinderpraktijk worden kinderen geholpen die problemen hebben zoals faalangst, slechte leerprestaties, driftbuien, weinig zelfvertrouwen, nachtmerries, onzekerheid, spanningen, stress en nog veel meer. Abonneevoordeel: 10% korting op de 1e 3 sessies.
  • Mindfulness voor kinderen
    Mindfulness is een bewuste manier van oplettendheid. Bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen. Als kinderen en ouders leren om meer in het hier en nu te zijn, kunnen ze ook meer genieten van het ouderschap en elkaar. Abonneevoordeel: 8 lessen €110,00 i.p.v. €150,00
  • Zumbini (0 t/m 4 jaar) en zumba kids (vanaf 5 jaar)
    Door zumba les te volgen ontwikkelen kinderen een goede motoriek, leren ze samenwerken, naar elkaar te kijken en luisteren maar vooral heel veel plezier te maken. Er heerst een hele fijne sfeer binnen onze groep, met allemaal unieke lieve kinderen in de leeftijden van 4 tot 12 jaar. Abonneevoordeel: voor een 10 rittenkaart betaald u als abonnee €40,00 i.p.v. €45,00.

Voor aanmelden en meer informatie > www.kinderpraktijkthijmke.nl

Logo_Meander eXtra