Make-over bij Meander eXtra

Make-over bij Meander eXtra

In september kon u via de Facebookpagina van Meander eXtra kans maken op een metamorfose. Uit de vele reacties werd de 49-jarige Karine Gaertner uit Landgraaf uitgeloot. Ze reageerde in een opwelling en … ze won!

Nadat Karine haar reactie op Facebook had geplaatst, sprongen veel vriendinnen, collega’s en ook klanten (Karine werkt als Hulp in het Huishouden) haar bij. Karine staat graag voor anderen klaar en cijfert zich daarbij zelf vaak weg. Des te lastig vond ze het om zich over te geven aan een hele dag voor zichzelf. De eerste stap in de make-over was het bezoek aan DeMa Balance Your Life voor het bleken van de tanden van Karine. Omdat ze zelf zelden bezig is met haar uiterlijk, was deze stap al heel groot. Het resultaat was verbluffend! Op vrijdag 19 oktober, ging de make-over verder bij Thermae 2000, waar Karine een gezichtsmassage, gezichtsreiniging en lunch kreeg aangeboden. Vervolgens werd Karine naar Brunssum gebracht voor een bezoek aan de Biologische Kapper. Daar kreeg ze een mooi dieprode kleur met highlights aangebracht en werd haar haar in laagjes geknipt en in de krul gezet. Na de behandeling bij de kapper werd bij Karine door de visagiste van Beauty & Wellness Puur, make-up aangebracht. Het eindresultaat was prachtig. Karine keek vol ongeloof in de spiegel en kon haar ogen niet geloven. Ben ik dit echt?!

Deze metamorfose werd Karine aangeboden door:
De Biologische Kapper: Brunssum, tel: 045-525 83 49, www.biologischekapper.nl
DeMa Balance Your Life: Hoensbroek, 06-245 777 41, www.demabalanceyourlife.nl
Thermae 2000: Valkenburg aan de Geul, 043-609 20 00,
www.thermae.nl
Beauty & Wellness Puur: Kerkrade, 045 535 38 39,
info@bwpuur.nl

Wilt u ook mee doen met winacties en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Neem dan een kijkje op de facebookpagina van Meander eXtra!

Logo_Meander eXtra