Kookworkshops bij Heuschen & Schrouff Asian Cash & Carry

Kookworkshops bij Heuschen & Schrouff Asian Cash & Carry

Abonnees van Meander eXtra krijgen op vertoon van de Meander eXtra abonneepas een gratis keukenschort en een voucher van 15% korting, te besteden in de Asian Cash & Carry.

Exotische levensmiddelen
Bij de Asian Cash & Carry, onderdeel van Heuschen & Schrouff Oriental Food (de toonaangevende importeur van Asian Food) vindt u een enorme variëteit aan etnische levensmiddelen. Het is dé toko in Landgraaf. Naast het uitgebreide assortiment aan exotische levensmiddelen, verzorgen zij ook kookworkshops.

Kookworkshops
Heuschen & Schrouff biedt kookworkshops aan voor liefhebbers van Aziatisch eten en mensen die altijd al eens authentiek Aziatisch hebben willen leren koken. Aziatische koks geven workshops waarin zij laten zien hoe de lekkerste Thaise rode curry, de heerlijkste Indonesische Bami Goreng, de verrukkelijke Indiase Tikka Masala, de allerbeste sushi of de smakelijkste Miso soep gemaakt wordt.Gezellige activiteit om samen met collega’s of vrienden te koken. Ook leuk met het hele gezin of om cadeau te doen: een kookworkshop is altijd een goed idee!
In de keuken van Asian Cash & Carry kan in groepsverband Thaise, Indonesische, Indiase, Vietnamese, Japanse en Sushi kookworkshops gevolgd worden. Iedere deelnemer maakt hierbij zelf 3 gerechten. Ook is het in overleg mogelijk om een workshop op maat te organiseren.

De kosten van de kookworkshop bedragen € 35,- p.p. (incl. alle materialen, koffie, thee, fris en wijn). Meer informatie over deze kookworkshops of inschrijven? Bezoek onderstaande website.

045-5338222 | info@asiancashcarry.nl | www.asiancashcarry.nl/kookworkshops

 

Heeft u nog geen Meander eXtra abonnement en wilt u gebruik maken van bovenstaande korting? Meld u dan nu aan via de website www.meanderextra.com of telefonisch 045-574 88 00 (wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 16:00uur).

Logo_Meander eXtra