Kasteel Terworm

Kasteel Terworm

Wij zijn graag uw gastheer in ons karaktervolle 14e eeuws kasteel met pachthoeve.
Onze ambiance leent zich uitstekend voor heerlijke ontspannende momenten met elkaar, maar ook, na een dag vol afspraken in de regio, voor zakelijk onthaasten.

Gastvrijheid met een thuisgevoel, gekoppeld aan culinair genieten staan bij ons boven in het kasteelvaandel. Als u onder de stoere kasteelpoort de sfeervolle binnenplaats betreedt, verliest u de alledaagse stress. Kasteel TerWorm zal u verwonderen in een oase van groene natuur en rust. Wij maken uw verblijf graag extra bijzonder.

Kasteel TerwormTorensuite Bleu schuin

Genieten van een heerlijk dineren in een unieke ambiance in een van onze vier intieme restaurantzalen of heus Torenkamertje! Genieten van onze maandelijks wisselende Relaismenu’s of een eigen combinatie uit de a la carte-kaart. Vanaf 2 tot 40 personen heeft u bij ons de mogelijkheid exclusief in een zaaltje te dineren.

Kasteel Terworm gerechtje

Diner à la Carte
Een uitgebreide kaart waar men uit de mooiste voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten kan kiezen. Deze wisselt per seizoen.

Menu Relais 
Met ons  maandelijks wisselend menu  Relais  laten wij u genieten van enkel dagverse streek- en seizoensproducten. Samen met al onze collegae Relais Restaurants dragen wij hiermee ons  steentje bij voor het in stand houden van bijzondere en schaarse ingrediënten.
3-gangen menu à € 37,50                        3-gangen wijnarrangement € 22,50
4-gangen menu à € 49,50                        4-gangen wijnarrangement € 27,50
5-gangen menu à € 57,50                        5-gangen wijnarrangement € 32,50

Gastronomisch Menu
In dit culinaire menu hebben wij onze keukenbrigade volledig de vrije hand gelaten. Het resultaat is duidelijk zichtbaar door het gebruik van luxe ingrediënten en de creatieve presentaties.

Kasteel TerWorm
Terworm 5
6411 RVHeerlen
Tel +31 (0)45 400 11 11
Fax +31 (0)45 400 11 22
info@terworm.valk.nl
www.terworm.nl