Filosofie

Filosofie

Restaurant Infini in Wahlwiller is anno 2015 uitgegroeid tot één van de culinaire parels van het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Michael en Kirsten van Geffen-Damoiseaux gebruiken hun ervaring op het allerhoogste gastronomische niveau -ze werkten beiden in de sterrenbrigade van o.a De Boterbloem*, Der Bloasbalg*, Chateau Neercanne*, Toine Hermsen*, Tout a Fait* en Inter Scaldes**- om hun gasten te verrassen met niet alledaagse smaakcombinaties en gastvrijheid. Een combinatie die naar meer smaakt.

EIGEN SIGNATUUR

Ondertussen bestaat Restaurant Infini vijf jaar. In dit halve decennium hebben Michael en Kirsten de formule van hun restaurant geperfectioneerd. Ze stellen alles in staat om het de gasten naar de zin te maken. Niet voor niets werd Kirsten in 2013 door het keurkorps van Gault Millau verkozen tot Meest Talentvol Gastvrouw van Nederland. De keuken is het terrein van chef Michael, die met ongewone smaakcombinaties de zintuigen weet te prikkelen.
In het culinaire aanbod in de Euregio kiest Infini doelbewust voor een eigen signatuur: de beste producten, originele bereidingen, andere structuren of mondgevoelens en een creatieve smaakdimensie op het bord. “De producten en de smaken zijn het uitgangspunt. Maar het gaat er ook om in welke sfeer en met welke emotie je het eten beleeft. Daar is Infini sterk in”, weet Kirsten

Reserveren aanbevolen.

Openingstijden:
Dinsdag en woensdag gesloten.
Maandag, donderdag t/m zaterdag 18.00 uur tot 21.00 uur.
Zondag doorlopend 12.00 uur tot 20.00 uur.

Restaurant Infini
Botterweck 3
6286 DA Wahlwiller
Tel: 043-6012013
info@restaurantinfini.nl

restaurantlogoinfini