Click4friends, samen is leuker dan alleen

Click4friends, samen is leuker dan alleen

Voor abonnees van Meander eXtra kost een proefabonnement van 2 maanden € 12,50 (50% korting).

Heeft u het gevoel dat u er altijd alleen op uit moet gaan? Hebben uw familie en vrienden het te druk met hun eigen gezin?
Click4friends is voor alleenstaande 40-, 50- en 60-plussers die toe zijn aan nieuwe mensen in hun leven, misschien wel aan nieuwe vrienden. Click4friends is al meer dan 11 jaar een vriendschapsnetwerk in Limburg! In uw eigen regio kunt u nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken.
Samen gaat u bijvoorbeeld wandelen, fietsen, bowlen, naar het theater, museum of restaurant om zo een gezellige middag te hebben. Ook is het mogelijk om andere regio’s te verkennen, wellicht voor een gezellige vakantie.
U kunt zelf bepalen aan welke activiteit u wilt deelnemen en zich hier voor inschrijven.

Click4friends organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten voor belangstellenden en voor nieuwe leden, klik hier voor meer informatie.
Wilt u meer informatie over Click4friends? Bezoek de site www.click4friends.nl

Heeft u nog geen Meander eXtra abonnement en wilt u gebruik maken van bovenstaande korting? Meld u dan nu aan via de website www.meanderextra.com of telefonisch 045-574 88 00 (wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 16:00uur).

Logo_Meander eXtra