48e BEKKERVELDFESTIVAL MET TOPACT

48e BEKKERVELDFESTIVAL MET TOPACT

Bekkerveldfestival zal dit jaar voor de 48ste keer georganiseerd worden op 2, 3, 4 en 5 september op sportpark Aarveld. Het festival duurt dit jaar net zoals verleden jaar maar liefst 4 dagen en er is deels geprogrammeerd in 2 zalen.

Dit jaar hebben we echte topact vastgelegd voor de zaterdagavond, namelijk de Memphis Maniacs. Deze groep staat bekend als meesters van de mash-ups. Hun knallers van hits uit zeer diverse genres waren eerder te beluisteren op ParkCityLive en PopOnTop. Daarnaast speelde de MemphisManiacs ook nog in de Limburgzaal afgelopen jaar.
Naast deze topact knallen we na de Memphis Maniacs nog een paar uur door met de beste coverband van Limburg en ver daar buiten; Anderkovver.

Ook op vrijdagavond staat er een verrassende nieuwe topact op het programma; VEGAS. Deze nieuwe topact is ontstaan in de kleedkamer van de musical Soldaat van Oranje. Een gegarandeerde avond met topentertainment.
Nieuw deze editie is onder andere de afterworkborrel op vrijdagmiddag. In een sfeervolle ambiance met een lekker hapje en drankje gezellig napraten over de vakantie en vooruitkijken op de periode die na de zomervakantie komen gaat.

Maak kans op 2 combi kaarten stuur voor dinsdag 30 augustus het antwoord op de volgende vraag naar info@remcom.nu:
Hoeveelste editie van het Bekkerveldfestival is dit?

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop www.bekkerveldfestival.nl

 
A6 Bveld_2016