Wijn en spijs

Wijn en spijs

Wijn en spijs:

Gerecht:
Gekoelde mais/kreeftboullion soep met kreeft, mais bavarois, wat brioche.

Bijpassende wijn:
Les Plos Chardonnay, Domaine des Plos, Côtes de Lastours, Frankrijk
Zeer fijne Chardonnay wijn uit het mediterane gebied Lastours in het zuiden van Frankrijk. Rijpe uitnodigende geuren van brioche en vanilla. Zachte, ziltige fruittonen in het middenpallet in combinatie met frisse zuren en opwekkende bitters geven deze wijn een zeer goede balans!

Wijn en spijs uitleg:
De licht zoete smaken van de mais gecombineerd met het ziltige en bittere van de kreeft zorgen ervoor dat dit gerecht een wijn nodig heeft met een goede balans tussen rijpheid, bitters en zuren. De ronde, romige smaken van de wijn geven het gerecht een echte boost en laten alle ingrediënten goed naar voren komen. Zo hoort een wijn en spijs combinatie te smaken!

Kijk hier voor de speciale aanbiedingsprijs!

Website: www.darewines.nl

Dare Wines logo 1