We kijken verder dan Parkstad!

Geachte Parkstadpas bezoeker,

Welkom op de nieuwe site van Parkstadpas.

Zoals u kunt zien zijn we bezig met een naamsverandering. Parkstadpas.nl is nu HellooLimburg.nl de reden hiervoor is dat de naam HellooLimburg beter van toepassing zal zijn in de toekomst.We kijken verder dan Parkstad!

U hoeft geen nieuw pasje aan te vragen de Parkstadpas is en blijft gewoon geldig.

Middels deze nieuwe site houden wij u op de hoogte van de activiteiten, aanbiedingen en speciale kortingen waarop u als Parkstadpas houder recht heeft. Op deze nieuwe site heeft u de mogelijkheid om op berichten te reageren en eventueel vragen te stellen, deze zullen dan zo spoedig en  zo zorgvuldig mogelijk beantwoord worden. Op die manier kunt u eenvoudig meer informatie krijgen over een bepaald onderwerp of b.v. aangeven dat U bepaalde informatie mist.

Parkstadpas werkt o.a. samen met de Meandergroep, iedereen die een Meander zorgservice pas heeft is tevens ook in het bezit van de Parkstadpas (het logo van de Parkstadpas staat rechts onder in de hoek).Op vertoon van de Meander zorgservice pas heeft U dus ook recht op dezelfde kortingen en aanbiedingen. Samen met de Meandergroep zijn er ca. 90.000 passen in omloop!

Ook de nieuwsbrieven zijn in een nieuw jasje gestoken. Deze zijn voor u afgestemd op onze verschillende interesse gebieden. Zo mag u bijvoorbeeld een nieuwsbrief verwachten waarin het thema vakantie & vrije tijd centraal staat, of bijvoorbeeld het thema kunst & cultuur. Op deze manier zijn we in staat om u gerichte informatie, aanbiedingen en kortingen te sturen.

Wij wensen u veel plezier en voordeel met Uw Parkstadpas!

Met vriendelijke groet, Team Parkstadpas/Helloo

cropped-hellooparkstadpas120h.png

5 Responses

 1. Marga Walls
  Marga Walls 8 oktober 2014 at 19:29 · Reply

  Graag wilde ik een nieuwe parkstadpas ontvangen!
  Groetjes Marga!

 2. inki van eijs
  inki van eijs 28 oktober 2014 at 09:25 · Reply

  a.u.b. een nieuwe parkstadpas
  bedankt

 3. Jacqueline Ramakers
  Jacqueline Ramakers 6 januari 2015 at 11:29 · Reply

  Graag ontvang ik de nieuwsbrief.

 4. ahmeulenberg
  ahmeulenberg 22 oktober 2015 at 12:56 · Reply

  Wilt u zo vriendelijk zijn om mij het bestand te verwijderen zo dat ik geen mail ontvang . indien ik weer in het bestand wil meld ik mij aan , Kan nergens vinden waar ik mij kan afmelden

  Bij voorbaat dank.

  1. HellooLimburg/Parkstadpas
   HellooLimburg/Parkstadpas 22 oktober 2015 at 14:49 · Reply

   Geachte heer/mevrouw,

   Afmelden kan via de link die te vinden is aan het einde van de nieuwsbrief, we hebben dit inmiddels al voor U gedaan.

Leave a Reply