De Parkstad Zorgbeurs komt eraan!

De Parkstad Zorgbeurs komt eraan!

Op zaterdag 5 november a.s. vindt in het Limburg Stadion in Parkstad de Parkstad Zorgbeurs plaats. MeanderGroep is weer prominent aanwezig met een eigen plein. Het thema voor dit jaar is: Samen maken we de zorg..

Tijdens de Parkstad Zorgbeurs kunt u mede dankzij de aanwezigheid van een aantal samenwerkingspartners, kennismaken met:

– slimme producten en diensten waarmee u zelfstandig goed en veilig kunt leven

– de Zichtbare Schakels van Meander Thuiszorg als het vaste aanspreekpunt voor bewoners, huisartsen en andere professionals. U kunt bij hen terecht met al uw vragen over gezondheid, veiligheid en wonen.

– Logeerhuis Parkstad in Kerkrade voor allerlei vormen van tijdelijk verblijf (herstelzorg, eerstelijnszorg, respijtzorg)

– Geriatrische revalidatiezorg in de Hamboskliniek, een intensief op maat gemaakt revalidatieprogramma om na een ziekenhuisverblijf terug te keren naar huis.

– Meander Zorgservice met een uitgebreid pakket aanbiedingen op het gebied van cursussen, gemaksdiensten en aantrekkelijke kortingen bij sportscholen, zwembaden en vele andere gezondheidsactiviteiten. De nieuwe focus ligt vooral op de ontwikkeling van diensten en producten op het gebied van voorzorg, zelfstandigheid en preventie. Voorbeelden zijn een gratis tablet cursus in samenwerking met Meander Leren en verder de diensten van Dierenarts aan huis, Vitak en de Garderobe Dokter. Deze laatste twee partijen geven demonstraties in de buurt van de stand van Meander Zorgservice.

Tijdens de beurs maakt u ook kennis met de nieuwe naam van Meander Zorgservice en het nieuwe logo! Op vertoon van uw abonneepas ontvangt u aan de stand van Meander Zorgservice een leuk aardigheidje op de beurs.

– de Meander Winkel (in samenwerking met Vegro) voor het kopen of lenen van allerlei artikelen op het gebied van zorg en welzijn

– en nog veel meer.

Kortom er is weer veel te zien en te beleven. Komt u een kijkje nemen? U bent van harte welkom.De entree is gratis. Meer weten? kijk op www.parkstadzorgbeurs.nl

logo meandergroep